Tietoja minusta

14 vuotias tyttö joka bloggaa sydämmestä, ei siitä että muutkin. vihatkaa vittuilkaa I DONT CARE (:

tiistai 1. tammikuuta 2013

18. the 1th day of '13 !

1.1.2013. Herra jumala. Jeesus. Buddha. Ganesha. Kuinkakohan kauan kestää opetella taas kirjottamaan toi vuosi...

oli hauska uusi vuosi. Mentii tossa yheksältä (illalla) naapuriin Maijalle ja siellä noi sitte alko ryyppäämään, kello 23.45 juostii porukalla meijän pihalle mihin me tehtiin kokko : D siel oli kunnon tulet keskellä pihaa, ja porukka kännis, sit ammuttii raketteja ja poltettii tähti sadetikkui, ku kello pamahti 00.00 kaikki huutaa ihan täysii mitä kurkusta lähtee HYVÄÄ UUTTA VUOTTA ! TOIVOTTAVASTI ON PAREMPI KUIN PASKEMPI ! : D XD sitte poltettii ne roskat mitä sadetikuist ja raketeist tuli, heitettii sinne nuotioon ne ja oh hoh sielläpä oli vielä räjähtämättömiä raketteja :D kaikki seiso noin metrin pääs ja raketit lentää suoraa päälle ja porukka kiljuen juoksee karkuu ja näin (: !

kahen aikoihin osa sammu tai meni nukkuu ja lopuks mie, iskä, pete, ripa, maija oltii hereil ja mentii takas maijalle. Siel jatku ryyppääminen, laitettii stereot täysille ja alettii pelaamaan korttia.

neljän maissa (aamulla ) me lähettii sitte kotii nukkumaan ja aamulla heräsin kasilta, söin aamupalan ja menin takas nukkumaan, heräsin uuestaan klo 12.13 ja meil oli talo täynnä vieraita. enkä tienny niistä mitään.

mut oli ihan parast!