Tietoja minusta

14 vuotias tyttö joka bloggaa sydämmestä, ei siitä että muutkin. vihatkaa vittuilkaa I DONT CARE (:

torstai 14. helmikuuta 2013

24. JEEEEEEEEJEEEE !

MOOOI :) mulla on niiiin hauskaaa !

                                                    Hyvää ystävän päivää kaikille (: <3 ! 
niii. Tästä päivästä. Tulin tänää takas koulumaailmaan ja oli kiva tulla. Meil oli taas ystävän päivä juttuna semmone että kioski aulassa jaettiin paperi sydämiä mis oli semmonen naru et sen sai naaman. siis kaulaan roikkumaan tarkotan :D sit aina siihen piti kerää nimii et ketä oli halannut. Mä vaa halailin ihmisii ja keräilin nimmarei (: <3 nii ja tottakai ABIt oli koristel meijän lukion puolen ja koristellu vähä kans yläastet.. sit ne heittel karkkii ja huome tulee bailabaila tanssii (:

tänää tuli ne mun venytykset !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEE ! ja mä lupasin laittaa niitä kuvia joten tässä olis. 

sori huono laatu. otin kännykäl : D  noi valkoset on mulle noin 5 mm liian isot mun kyl ne sit kohta mahtuu. ja toi keltanen ( mikä on kuvas valkosten kaa) ni se taas o liian pieni.. mut nii ja toi pinkki mikä on korvas ni se on just sopiva. tai se on vähän iso mut se venyttää niinkuin tarkoituskin on :)

postaan ehkä huomenna tai lauantaina. en tiiä. 

tiistai 12. helmikuuta 2013

23. theres fire in my heart

Mooi (: ! mun on pakko sanoo mut mul on kirjottamis inspikset nyt iiihan lytys. En oo kirjottan melkeen kuukauteen ! anteeks ja nii..  Ja tänää nyt vihdoin jaksoin tehä postausta koska oon kipee... kurkku ollu eilisestä asti ihan helkkarin kipee ja sit tänää ei kunnol tullu ees ääntä ja oli kuumettakin.

 Mä viime postauksessa hehkutin että jee kohta mun lukija tavote tulee täyteen, ku mul oli kaheksan lukijaa. nyt on 7, miksi sä lähdit pois ? :o :(

Sain tänää tehtyy ton uuen bannerin. Se ei onnistunu ihan semmoseks mitä oisin halunnut, mut ei se mitää (:

tos ois eiline kuva ;D aika surkee mut ei se mtn !
viime postauksessa mä motkotin siitä mun nojatuoli ongelmasta.
nyt oon saanu uuden sooooohvan ! jjjeee. tori.fi on mun kaveri, koska löysin sieltä todella halvan ja siihen hintaan ja muutenkin katsottuna ERITTÄIN hyvä kuntonen kahen istuttava vaalee iskun alkuperäis sohva. (: jeejee <3 

ainii, mä ostin uusia venytyksiä yheltä kaverilta ! mä laitoin vähä rahaa niistä sen tilille ja se lähettää ne mulle postissa. ( : siinä paketissa tulee kolme venytyspuikkoo ja yks plugi. ne on kaikki kokoo 8-14mm eli joo. Laitan sit heti kuvaa tänne ku ne tulee, lupaan sen ! 

meen nytte takasii potemaan tätä sairautta, joten hheeeippaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatirallaa (: ! <3